Kamis, 13 Maret 2014

uses of lemon balm oil

uses of lemon balm oil Limon Balma zaten aşina olabilir , her bitkininlimon Balma bir bahçe bulacaksınız beri hiçbir sürpriz olacaktır. Ama bu görünüşte bitki uçucu yağ içeren bir bahçedir. Sadece bazı sıradan ve uçucu yağ , limon Balma çok önemli özel bir adam ,en önemli astronomik biri .

Limon Balma satın alabileceğinizen önemli ve pahalı bir sağlar . Bu çok pahalı, yani onu üretmek zordur. Baharatlar ve limon kolayca limon veatmosfer aydınlatmak içingüç doğrudan , limon Balma uçucu yağ ucuz Narenciye , çoğaltılması çıkarabilirler.

Limon Balma tarihinde uzun bir süre içinilaç kullanılır . Çalışmalar , yatıştırıcı antibakteriyel ve antioksidan özelliklerini göstermektedir . Ama reçete tıp , bazı geleneksel sebze tıp sihirli ilaç olarak değil sadece limon Balma kullanmak için yeterli değil . Ama yine de pek çok insan sağlık ve bunu kullanarak çay , böcekler itici , cam limon Balma bir bardak şarap tadını çıkarabilirsiniz . Limon Balma şarap ? Bu içki hakkında ilgi Pike burada, limon Balma şarap hakimler bira ve şarap ve m ödül , Pauline Pearce içinreçetedir .

Ibadet bir galon Limon Balma bira tarifi .

2 litre limon Balma
2 büyük portakal (suyu ve kabuğu)
1 £ Sultaniye
1 limon ( suyu ve kabuğu)
Şeker 2 £
Besinlerin 1 yemek kaşığı
Tartarik 1 yemek kaşığı
Pektik enzim 1 yemek kaşığı
Gervin veya genel amaçlı bir şarap maya
tabletlerin Campden

Pedikül gelenyaprakları almak , sadecediyet gerekir . Soğuk su ile yıkanır. Kuru edelim ve kuru ve kutu çeşit koymak zaman , temiz bir kap kullandığınızdan emin olun . Kutuda kaynar su dökün , dört pints yeterli hakkında olacak . Karışıma su campden ekleyin ve karıştırarak başlar . Eğer karıştırma bittiğinde bunu kapatır ve sadece kırk sekiz saat boyunca yalnız bırakın .

Yapraklarından elde ayrı likör . Eğer onlara ihtiyacınız olmayacak gibi yapraklarını döken . Sterilizekutusundaiçki koymak , neden bu umut , ve içinde portakal suyu ve limon suyu karışımı ekleyin. Sonra içinde üzüm , pektik asit , maya ve besin koymak . Dört gün kapatmak içinfermantasyon süreci içmek için onu yalnız bırakın . Kapalı tutmak için unutmayın ve günde iki kez karıştırın için . Dört gün sonra , bir cam , şeker içeriği koyun ve karıştırarak başlar. Neredeyse tam iyileşme kadar Haşlanmış soğuk su ekleyin ve kapalı hava geçirmez fermantasyon süreci için , onu terk etti. Üç ay içinde , sen içebilirsiniz .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar